Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 frontpage 5 IRO LOL bij Strohm: een indrukwekkend productieproces – groot, schoon en met een prachtig eindproduct als resultaat!

IRO LOL bij Strohm: een indrukwekkend productieproces – groot, schoon en met een prachtig eindproduct als resultaat!

Thermoplastic Composite Pipe (TCP).

Woensdagmiddag 7 februari hadden we onze eerste IRO LOL bijeenkomst van dit jaar bij Strohm. Strohm heeft de Thermoplastic Composite Pipe (TCP) ontwikkeld en geïntroduceerd in de offshore energy markt. Een indrukwekkend & schoon product. Made in Holland!

Strohm heeft Thermoplastic Composite Pipe (TCP) ontwikkeld en geintroduceerd in de offshore energy markt. De TCP buis technologie van Strohm is lichtgewicht, flexibel en niet corrosief, heeft een kleine CO2 footprint en biedt daarmee oplossingen voor energieprojecten over de hele wereld. De buizen kunnen de hoogste drukken aan, zowel vloeistoffen als gassen, inclusief waterstof en CO2. Hiermee helpt Strohm de energy transitie met een hoogwaardig, toekomstbestendig product.
Kortom: een indrukwekkend productieproces – groot, schoon en met een prachtig eindproduct als resultaat. Made in Holland!

Martin van Onna (CEO) en Henk de Boer (CTO) gaven een mooie presentatie over het verhaal achter het succes van Strohm en hoe Strohm TCP ontwikkelde en introduceerde in de energie-industrie en daarin marktleider is. Mooi om te horen en te zien de resultaten van het harde werk over vele jaren heen!

Presentatie Strohm: Klik hier voor de presentatie.

En als kers op de taart de rondleiding in en om de fabriekshal van Strohm. Hoe indrukwekkend was dit om het produktieproces van zo dichtbij te kunnen èn mogen zien! En hoe immens deze hele produktiehal is!
Genoeg gespreksstof dus voor bij de gezellige afsluitende netwerkborrel in de Felison Cruise Terminal.
DANK aan het hele team van Strohm voor de gastvrijheid en deze niet te willen missen middag!

Fotogalerij: Zie hier een impressie van de middag

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..