Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 Persberichten 2021 5 KANSENWEBINAR MARITIEM EN HAVENS IN FRANKRIJK OP 13 OKTOBER

KANSENWEBINAR MARITIEM EN HAVENS IN FRANKRIJK OP 13 OKTOBER

Foto ter illustratie

Meer weten over de ontwikkelingen en zakenkansen in de maritieme en havensector in Frankrijk? Doe dan mee met het kansenwebinar op 13 oktober. Frankrijk is het 2e maritieme land ter wereld met een Exclusieve Economische Zone van meer dan 11 miljoen km². Volop kansen dus om nieuwe contacten te leggen en zaken te doen.

Bron: Netherlands Maritime Technology

De maritieme sector is goed voor € 83 miljard aan omzet en meer dan 340.000 directe banen. De sector en de havens moeten de komende jaren groener en duurzamer worden. De Franse overheid heeft hiervoor financiële hulp gereserveerd in het nationale budget. Nederlandse haven- en maritieme bedrijven hebben al expertise op dit gebied en lopen hierin voor op Frankrijk. Er zijn voor Nederlandse bedrijven en havenorganisaties veel samenwerkingsmogelijkheden met Frankrijk.

Deelnemers aan het webinar krijgen informatie over de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden in de maritieme en havensector in Frankrijk. Het webinar vindt plaats op woensdag 13 oktober van 10.30 tot 12.30 uur. Deelname is gratis en de voertaal is Engels.

Kijk hier voor meer informatie en om aan te melden.

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..