Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 Persberichten 2021 5 Lancering zakelijk Regionaal Energieloket

Lancering zakelijk Regionaal Energieloket

foto ter illustratie - (Foto Deal Drecht Cities)

Voor alle informatie over verduurzamen kunnen ondernemers binnenkort terecht bij het zakelijk Regionaal Energieloket. Het loket wordt gelanceerd op 11 februari van 16 tot 17 uur tijdens het Werkgevers Drechtsteden webinar: Het verdienmodel van zonnepanelen.

Steeds meer ondernemers schakelen over op duurzame energie en wekken zelf hun energie op. Vanwege het klimaat én als een slimme investering. Misschien staan zonnepanelen al op uw to-do lijst maar is het er nog niet van gekomen. Of heeft u al stappen gezet maar komt u niet verder.

Werkgevers Drechtsteden nodigt u van harte uit voor het webinar ‘Het verdienmodel van zonnepanelen’ op donderdag 11 februari van 16.00 tot 17.00 uur.

Krijn Ratsma van Stichting Energieke Regio deelt zijn kennis over zonnepanelen voor bedrijfsdaken. Hij gaat in op de verschillende subsidiekansen en verdienmodellen en de te nemen hobbels om tot een investeringsbesluit te komen. Ook hoort u meer over de manieren om, al dan niet via collectieve inkoop, een kwalitatief goede installatie op het bedrijfsdak te krijgen.

Tijdens het webinar wordt ook het zakelijk Regionaal Energieloket gelanceerd. Eén loket voor bedrijven en maatschappelijke organisaties, met alle informatie over verduurzamen: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit.

Schrijf u hier in: https://www.werkgeversdrechtsteden.nl/events/wd-webinar-het-verdienmodel-van-zonnepanelen-lancering-zakelijk-energieloket/

Bron: Deal Drecht Cities (The Daily Deal).

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..