Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 Persberichten 2021 5 Slimme koppeling tussen tool voor waterdiepten en ST Black Box Pro aan boord

Slimme koppeling tussen tool voor waterdiepten en ST Black Box Pro aan boord

Geen illustratie beschikbaar.

Schippers met een ST Black Box Pro van Shipping Technology aan boord kunnen voortaan eenvoudig gebruik maken van Smart Navigation, de tool van CoVadem waarmee ze actueel waterdieptes rond hun schip rechtstreeks in hun Inland ECDIS-viewer kunnen zien. De bedrijven gaan daarvoor een samenwerking aan, zodat ze anticiperend op de vraag uit de markt hun klanten beter van dienst kunnen zijn.

Shipping Technology en CoVadem Services gaan samenwerken

Gemakkelijker en goedkoper
De ST Black Box Pro fungeert als centraal dataplatform aan boord. Net als diverse andere toepassingen zal de CoVadem-tool daarmee via een zogeheten API (Application Programming Interface) verbonden worden. Klanten van Shipping Technology hebben zodoende geen CoVadem Box nodig, die normaal de sensor- en andere gegevens verwerkt en uitwisselt. Net als de ST Collision Detection Tool is ook CoVadem Smart Navigation beschikbaar in de elektronische vaarkaarten van Tresco, Periskal en Stentec.

Dankzij de samenwerking wordt de instap voor scheepseigenaren met een ST Black Box Pro gemakkelijker en goedkoper. Bovendien krijgen ze korting op het abonnement.

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..