Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 frontpage 5 Uitnodiging voor het Afsluitende Stakeholder Event van NOVIMOVE op 28 Mei in Gorinchem

Uitnodiging voor het Afsluitende Stakeholder Event van NOVIMOVE op 28 Mei in Gorinchem

NOVIMOVE GA ANTWERPEN GROUP

Gorinchem, Nederland – Het NOVIMOVE-team, ondersteund door het Horizon 2020-programma van de Europese Unie, nodigt u van harte uit voor het afsluitende Stakeholder Event op dinsdag 28 mei aanstaande in het Van der Valk Hotel Gorinchem. Dit evenement markeert de afronding van vier jaar innovatief onderzoek naar slimme en duurzame binnenvaartoplossingen op de Rijn-Alpen corridor.

Het evenement start om 12:00 uur met een welkomstwoord door prof. dr. Rudy Negenborn van de TU Delft, gevolgd door een informatieve lunch waarbij u de kans krijgt om te netwerken en de onderzoekers, instituten en bedrijven die hebben bijgedragen aan de optimalisatie van het binnenvaarttransport te ontmoeten.

Beursbezoek
Vanaf 13:30 uur brengen we een bezoek aan de Maritime Industrybeurs, die slechts op 300 meter afstand ligt. We beginnen bij het Kennistheater waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slimme navigatie en dynamische sluisplanning worden gepresenteerd door onze partner TNO. Deze systemen kunnen de wachttijden bij sluizen tot wel 15% verminderen.

Scheepsmodel en serious game
Omstreeks 14:30 uur verkennen we nieuwe scheepsontwerpen die continue navigatie op de Rijn mogelijk maken, zelfs bij sterk fluctuerende waterstanden. NOVIMOVE-partner DST zal hiervoor een van hun beroemde gele modelschepen tentoonstellen.
Het programma eindigt rond 15:30 uur na een interactieve sessie met een ‘serious game’ die alle NOVIMOVE-innovaties bevat, onder begeleiding van experts van de Universiteit van Antwerpen.

Registratie
Registreer voor 14 mei om zeker te zijn van toegang tot zowel de NOVIMOVE stakeholder-lunch als directe toegang tot de beurs. Na 14 mei registreren kan ook, maar in dat geval dient u zich nog even apart voor de beurs te registreren. Meer informatie en registratie op www.novimove.eu/final.

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..