Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 Persberichten 2021 5 NEXT GENERATION SHIPREPAIR DOOR AMW-MARINE AANGESTELD ALS SERVICEPARTNER VOOR HAMILTONJET

NEXT GENERATION SHIPREPAIR DOOR AMW-MARINE AANGESTELD ALS SERVICEPARTNER VOOR HAMILTONJET

De overeenkomst tussen AMW-Marine en Next Generation Shiprepair is gistermiddag ondertekend.

Per 1 oktober 2021 is Next Generation Shiprepair uit Lauwersoog servicepartner voor AMW-Marine van HamiltonJet (waterjetaandrijvingen voor schepen). De overeenkomst tussen AMW-Marine en Next Generation Shiprepair is gistermiddag ondertekend.

Bron: Netherlands Maritime Technology

De HamiltonJet-waterjet is een van de meest geavanceerde en innovatieve scheeps¬voortstuwings¬systemen die tegenwoordig in gebruik zijn en loopt voorop in de waterjetvoortstuwingstechnologie. Het personeel van Next Generation Shiprepair is opgeleid om onderhoud en reparatie volledig uit te voeren volgens HamiltonJet-specificaties.

Regionale service en ondersteuning
Jeroen Goes, salesmanager bij AMW-Marine: “In een sector waar inzetbaarheid cruciaal is en 24/7 ondersteuning nodig is, hebben we vastgesteld dat we een partner nodig hebben om de steeds groter wordende vloot van HamiltonJet-aangedreven offshore crew- en supportboten opererend rond de windmolenparken in het Noordzeegebied te ondersteunen. We hebben in Next Generation Shiprepair een partner gevonden om deze regionale service en ondersteuning te bieden. Hun geografische ligging met toegang tot open zee, overvloed aan ruimte, 220-tons scheepslift en 24/7 organisatie, maken hen tot een populaire service- en onderhoudslocatie en als zodanig voor ons een ideale partner om mee samen te werken. Samen streven we naar excellente service in de regio.”

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..