Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 frontpage 5 Slimme walstroomkasten voor binnenvaart, riviercruises en superjachten

Slimme walstroomkasten voor binnenvaart, riviercruises en superjachten

Walstroom

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de walstroomkasten binnen de ring A10 van Amsterdam te vervangen voor nieuwe. We informeren u graag over de stand van zaken en hoe de nieuwe kasten werken.

Stand van zaken
Op dit moment zijn er al 20 kasten vervangen door nieuwe kasten. De rest volgt de komende weken en de planning is dat eind april alle kasten voor de binnenvaart zijn vervangen. Met de walstroomkasten voor de riviercruises en de superjachten verwachten we eind dit jaar klaar te zijn.

De kasten op de volgende locaties zijn al vervangen:
Veemkade
Javakade
Sumatrakade
Surinamekade
IJplein

De kasten op de volgende locaties zullen in de komende maanden worden vervangen:
Buiksloterweg
Danzigerkade
Haparandadam
Minervahavenweg
Mercuriushaven
Westhavenweg
Van Diemenkade

Nieuwe instructie walstroomkasten
Om uw schip aan te sluiten op de walstroom maakt u gebruik van Walstroom.eu. Voor de oude kasten geldt nog dat dit via Connect4shore gaat.

De nieuwe instructie vindt u op onze website voor desktop en voor mobiel. Tip, sla dit bestand op zodat u het makkelijk kunt terugvinden. Binnenkort volgen er ook stickers op de kast met een QR code zodat u de instructie gelijk bij de hand heeft.

Waar kunt u terecht met vragen?
We kunnen ons voorstellen dat zo’n nieuwe instructie nog vragen oproept. Mocht u er niet uitkomen of meer informatie willen dan kunt u hiervoor terecht bij Walstroom.eu. U kunt ook een bericht sturen via de walstroom.eu app of bellen via het nummer 0900 1492 met een Nederlands nummer. Belt u met een buitenlands telefoonnummer dan bel je + 31 88 1707 703.

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..