Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 Duurzame Scheepvaart MGZN | 2020 5 Diesel Engines Online

Diesel Engines Online

Diesel Engines Online.

Ons familiebedrijf is in 2002 opgericht en uitgegroeid tot een gespe-cialiseerd bedrijf met 6 werknemers. Als allround specialist op het gebied van originele Cummins onderdelen en motoren staan wij ga-rant voor een persoonlijke service, snelle levering en een uitgebreid technisch advies. Meer dan 45 jaar ervaring van onze monteurs zorgt ervoor dat geen enkele uitdaging onopgelost blijft. Tevens zijn wij al 15 jaar exclusief distributeur van D-I Industrial (voorheen Dong-I) keerkoppelingen.

CUMMINS SPECIALIST
Wij zijn een onafhankelijk Cummins expert. Wij beschikken over een ruime voorraad originele Cummins onderdelen en leveren deze tegen zeer scherpe prijzen. Wij kunnen direct leveren en hierdoor kan een reparatie zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

CUMMINS BRANDSTOFPOMP – EN INJECTORSERVICE
Het reviseren van brandstofpompen en injectoren vergt veel kennis en zorgvuldigheid. Wij beschikken over alle faciliteiten om Cummins brandstofpompen en injectoren te reviseren, te testen en te kalibreren. Onze gecertificeerde monteurs werken uitsluitend aan de revisie van brandstofpompen en injectoren.

D-I INDUSTRIAL KEERKOPPELINGEN
Als exclusief distributeur in de Benelux en Duitsland van de D-I Industrial (voorheen Dong-I) leveren wij keerkoppelingen voor motoren vanaf 50 PK tot wel 1.600 PK in verschillende reducties. Door dit brede assortiment kunnen wij voor elke type motor een geschikte keerkoppeling aanbieden.
De keerkoppelingen worden geleverd inclusief aanbouwhuis, flexibel tandradwiel, oliekoeler, oliedrukmeter, morsekabelsteun, inbouwsteun en de contraflens voor de schroefas. En vanaf de DMT190 standaard geleverd met een Centa Flex koppeling.

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..