Maritiem Media is uitgever van het Duurzame Scheepvaart MGZN.

Home 5 Duurzame Scheepvaart MGZN | 2020 5 Mobene B.V. geeft advies over duurzame smeermiddelen

Mobene B.V. geeft advies over duurzame smeermiddelen

Mobene B.V. is al vele jaren een betrouwbare partner voor bunkerstations op de binnenwateren en is uw specialist voor smeermiddelen van Castrol in de Benelux en Duitsland.

Mobene B.V. is een handelsonderneming voor maritieme smeermiddelen, die optreedt als distributeur van Castrol en gevestigd is in Zwijndrecht. Van daaruit heeft Mobene B.V. een groot bereik over de waterwegen van de Noordzee en de Oostzee naar de Zwarte Zee.

Mobene B.V. is al jaren één van de pioniers op het gebied van de verkoop van biologische smeermiddelen. Producten die een verhoging van de technische prestaties van het schip bewerkstelligen en tegelijkertijd op een ecologisch verantwoorde manier kunnen worden gebruikt, moeten namelijk ook in de binnenvaart en de zeevaart worden gepromoot.

“Wij onderscheiden ons al jaren door technische en kwalitatieve verbeteringen van schepen te ondersteunen en kunnen daarom voor elke unit de perfect passende producten aanbevelen. Het is mogelijk om ecologische en economische verbeteringen te combineren. Het enige wat hier van belang is, is de juiste combinatie van motor en geschikt smeermiddel.”

Voor Dirk Pols, Sales en Engineering Manager van Mobene Zwijndrecht, is het een dubbel voordeel: Dirk Pols is een geboren schipper en een expert in de binnenvaart. “We geven informatie over onze producten en onze ervaringen in persoonlijke gesprekken en online webinars. Op deze manier helpen wij onze klanten bij de keuze van het ecologisch en economisch optimale product. Dat hebben we bijvoorbeeld ook gedaan bij de Oranje Nassau V en VI, die met hun Mitsubishi-motoren op lage temperaturen draaien. Daar hebben we vooral Rivermax-olie gebruikt, waarmee de motor ook bij lage temperaturen optimaal en schoon werkt. Dit betekent een kostenbesparing door onze kwaliteitsproducten.”


Mobene B.V. maakt deel uit van de groep mobene, een toonaangevende handelsonderneming in Duitsland voor stookolie, brandstoffen en smeermiddelen met ongeveer 600 medewerkers op meer dan 40 locaties. Mobene B.V. is al vele jaren een betrouwbare partner voor bunkerstations op de binnenwateren en is uw specialist voor smeermiddelen van Castrol in de Benelux en Duitsland.

www.mobene.nl

Misschien hebben deze berichten ook je intresse…..